TJA !

Iförrgår var emma vid mej. Vi va ut och fota å sen cykla vi runt övermalax å sen chilla vi bara. Igår for vi till Idas skäre , va där och simma,sola och basta åså va vi å gick runt på söderskäre. Sen tänkt Mattias och Isac kom dit men dom våga int kom... Nu har vi just komi hem från skäre och nu vet vi int vaad vi skall gör men vi hittar no på nå , bilder från helgen får ni se sen. Tjarå!
/ Emma & Ida

Off to malax

nu drar jag snart iväg till malax



yesterday

igår då ja va å måla ringde eddi och undra om vi skulle åka till malax med båten så efter jag hade varit på mat till mölle med mamma och lina så packade jag väskan och for till eddi ..haha funny story ..när vi äntligen skulle ge oss iväg från eddi kom vi typ 100 meter sen stannade motorn och vi fick inte på den tillbaka så rodde in till land igen och där fick vi hjälp av eddis pappa ..felet visade sig att vara  att vi hade råkat tanka med kalltvatten haha men vi kom ju iallafall 100 meter. efter en halvtimme där kom vi äntligen iväg..åkte först till strandservice och tankade sen åkte vi till idas villa . hann inte göra mkt där före vi for till åminne igen och träffa some boys efter for alla hem förutom mattias..efter en stund åkte vi nog också ! när vi kom tbx till villan grilla vi korv och hade skitkul snack..pratade hela kvällen och natten .. faktiskt jätte trevlig kväll!

idag åkte vi hem ungefär kl 11 för jag skulle och måla..nu kom jag just ur duschen så skall bara äta något och fixa mej så drar jag till malax!:D



every day i'm shuffling


Iiih

Blev inget Molpe för mig idag, och Emma kunde inte komma med till Villan hlr.. :( Iaf så om ett par timmar far vi. Vill inte ! Orkar inte ! men imorgon kommer vi hem , iaf jag. Får se om de andra lämnar på villan elller?...
Aja, men ja tar med kameran så bilder får ni nån dag ;))

måla måla

sticker iväg och skall måla nu i några timmar sen hoppar jag i duschen och iväg till mölle på mat med familjen sen kanse ida kmr hit .. :) nu ska jag åka ..hade gött!!


arkiv bild


Sötiis !

Ikväll har jag vari med Elli en stund. Vi va ut en stund med Matti,isac och daani. Sen for vi till Elli och typ va på datorn å såå :) Kommer int si Elli & Joose nu på 4 dagar så de va kul att få va me båda idag :) Å ni ska hav e jättekul i Umeå, kämpa håårt ;) Imorgon far jag kanske till Molpe eftersom att ja int for idag, fö mamma å pappa for ti villan så ja hadd ingen sjuss :( Men hoppas ja slipper imåron... ;) HAHA ! Molpe♥♥
Nu ska ja chatt me lite folk på fb. Ha de bra :)

Josefin!

Har varit med Joose hela dagen idag. Först va vi där och sen cykla vi ner till Åminne för att äta hallon. Sen va vi å sola å simma. Efter de for vi på mat till Strandservice och på glass till Camping. Kuul :)) Idag har jag också plockat ur skrivbordet och kastat bort allt innehåll i alla lådor :o , fö på det nya va de inga lådor. Men man kan köp å lägg till sen men ja vila int ha nu (: Ikväll vet ja int riktit vad jag skall hitt på ;)) , e ji no bara ti ring/skick om nain vill hitt på naa ;). Nu ska ja äta jordgubbar. :)
sött :)

Tampere!

Kom hem från Tammerfors för typ 2 timmar sen. Har varit en helt kul dag no. Träffa två andra familjer från Malax också :) Ganska naajs ! haha. Men här får ni iaf bilder på vad jag köpte:
+ en träningströjja/linne som e svart :)
Sen tkr jag nog att jag köpt nå mer kläder men kanske int...
Hehe, på Ikea köpt jag också en roskis,två blommor,ett sängöverkast och ett skrivbord. Visar det senare då jag fått ihop det skruvat. Sen på biltema köpt jag också em muusmatta. Jöö !

Things go Wrong !

Kofta- H&M | Linne- Monki | Jeans - Cubus
Ikväll var vi på kalas till övermark dåå.. ovan ser ni också dagens outfit. Heh, imorgon far jag mamma,pappa & Tommy till Tammerfors för att shoppa. Kanske far en sväng till Ikea också för att titta på lite möbler. Men vi kommer väl no va mest vid Ideapark. Har ingen aning när vi kommer hem. Men jag kanske mobilbloggar elller nåt sånt. Nu skall jag se o.c sen sova. Blir tidig väckning imorgon så. Pöss!♥

i know u want me

var till stan med josefin på frdag sen sovde jag och josefin vid ida ..var ut på kvällen men några flickor satt i byn och cyklade sen ner till åminne tänkte nästan åka ut till ett skär men missade sjussen ;) haha sen satt vi vid jasso en stund sen åkte vid hem hah kul natt !!:)

lördag kom mamma och hämtade mej hann bara komma hem och laga mat och lite annat smått så åkte jag iväg till malax igen..skulle ut till ellis villa så hon och hennes pappa stod och väntade på mej vid strandservice!..gick i bastun och simmade och andra mysiga saker ..:)

söndag vaknade sen åt och bastade o simmade sen börja vi packa ihop och styra kosan mot land då åkte jag till ellinor och duschade och fixa mej sen for jag och ida och tittade på när elli ,joose och jasso hade träning träffade på självaste mattias där också som vi åkte med till parken senare på kvällen med några andra boys !
sen åkte vi till elli och sovde där ..kuul kyl :) men tänkte nästan sova med någon annan ;);;) haha


idag vaknade vi och städa lite fixade ås och sen åkte jag och ida till parken sen till ida sen till elli och sen till parken igen och träffade mattias och jim ! sen åkte vi till ida för att hon skulle äta och sen till övermark så satt på hem med dom.. :) nu sitter jag bara här och chillar äär liitee shlaakis !!
hoppas nain årkar läs e !
har inga bilder från helgen fölåt !




halsduk-aukia 9.95e
top med volang-hm 14.95e
bandeu-gina tricot 7.95e
american lips top-gina  tricot 14.95e
ballerinas-hm 9.95e
t-shirt-carlings 14.95e


mysit

wft!!!!! årkar int skriv na långt nu . for just bort tå ja had skriva typ 20 rader! :s men elli å emma siter i sängen nu såde btw på villan å ska snart buri ga ligg. ^^imåron ska vi väl sola å bada om e ji na bra väder.
här kommer den bästa bilden på HELA jord klotet på elli å emma. siiir myki we know. but shit the same and play the game. lol

hmf...

/eellliii å emmmaaa♥

god morgon!

vakanade för en stund sen så nu skall jag hppa i duschen och slänga i mej liite mat sen kanske det blir stan med josefin ? annas åker vi imr !..efter stan idag (om vi far ) kanske jaag stannar i malax efter..dont know och imr på kvällen kanske det blir molpedans !!:) Igår var jag på mat till närpes och efter for vi alla på teater ..det var faktiskt bättre än jag trodde .efter åkte vi och kollade på bilar och testkörde en!! kom hem undefär kl 11!!
hade nog tagit med kameran så att ni skulle få se lite bilder men min syster stal den av mej såå dont blame me !!

hahaha en liten random sak nu haha då ja km hem sent kanske i förrgår så  va ja hungrig och så skulle ja värma liite mat så skulle jag fråga : je  hede kötte grilla åså blev e till je hede grölle shiti hahah man fick no sej ett litet gått skratt haha om ni nu villaa vet ! :) men nu ska ja hopp i duchen see ya !

google bilder
från teater vi var på igår



Don't Wanna go Home

Godmorgon ! Hihi , vaknade för ungefär 10 minuter sen, funderar på att försöka somna om igen (?). Hahaa. Igår på dagen var jag då med Joose till Emma i molpeee. Vi va ti stranden å simma,sola och åt. Veryyfuun. Kom hem där runt halv 11 tiden och for ut med Elli och joose. Var i parken med matti och joel. Då jag kom hem titta ja på flera avsnitt av o.c , Sen somna jaa. Idag har jag inga planer. Ring mig :) Nu ska jag foota.

.

var ju in till staden för typ 1 vecka sen också så skall visa vad jag fick med mej hem !



hm 14.95e


hm 5e


JC 12.95e


vila 8.95e


vero moda 10e


glitter 9.95e ?


glitter 18.95e


carlings 55e



-

har inte bloggat på länge . tror att jag tog ett litet sommarlov från det också men nu skall jag försöka igen så jaa ..mina dagar har jag spenderat hemma elr med mina kompisar solat simmat shoppat..och andra småsaker !:) haha idag steg jag iaf upp kl 10 ungefär och målade staketet i 2 timmar typ sen hemma och duschade och slängde i mig lite mat och så kom ida och joose hit ..vi var på stranden hela dagen ..shööönee!






















Fun !

Idag har jag varit med Linni , redigerat bilder och kållat på O.c ♥
Kvällen är väldigt osäker ännu. Får se va det blir till. Men nu skall jag gå ut och fota lite.
Har inte fotat så mycket den senaste tiden, fast nu på två dagar har jag tagit över 1000 bilder.
Har ganska mycket att redigera nu också ;) Men det är kul (:

Fb

har kul på facebook med min lilla tönt-vän :) Han skickar ganska söta grejjer :)
"har du en livboj? för jag drunknar i dina ögon!"
"Vet du var närmaste sjukhus ligger? Jag tror att jag stukade foten när jag föll för dig."
"Jag skickade en ängel för att vaka över dej, men den kom tillbaka och sa : änglar vakar inte över andra änglar"
"Ursäkta mig, jag har tappat mitt telefonnummer, skulle jag kunna få ditt?"
Hahaha, gonatt :)

Dagens outfit !

Detta hade jag på mig idag på 50-års kalaset som var jätte roligt.

Sweet

Kom just hem från Olsön, har typ varit till Åminne med båt, simmat,bastat,spelat spel och ätit. Helt okej kväll ! Imorgon skall vi på 50-års fest. Eller jag vet inte om jag ska far med men ja tror nog de. Skall iallafall se på film nu! Sen vet jag inte. Men gonatt...

Life is Life !


Har inte bloggat på ett par dagar nu men har faktist inte suttit vid datorn så mycket den senaste tiden. Istället har jag levt livet, varit med mina vänner, chillat vid villan och bara njutit av sommaren. Imorgon skall jag på marknad med mamma,pappa och lillebror. Sen på kvällen om det är bra väder skall vi ut till grannarnas villa. Så blir ingen bloggning imorgon tror jag. Men skall nog börja sova nu så jag orkar med allt imorgon. Godnatt!


"SKÄRE"


Far ut till villan idag med familjen + brorsans flickvän. Helt najs no! Fast tråkit.
Hehe... Men tar med kameran så jag iaf har något att göra. OKEEJ! Nu ropar pappa att vi ska far så ja måst vel gå dåå;s heejs!


HhoOtT?!

Tjohejj! Inatt sov jag,Emma och Joose hos Elli. De va kuul :) Heheh, idag då jag kom hem sov jag,duschade och fixade mej lite. Sen for ja till Elli en stund och sen ut med Emma. Efter de cykla jag till skolan och satt där på backen i en timme typ och gjorde ingenting. Sen då jag kom hem blev jag lite mindre glad... Min hårddisk har typ crashat(???) Där har jag alla mina bilder och filmer. Vet inte hur den har gjort det men jag slipper inte in på den för datorn får nå fel å jaa... lol. Meen där runt 9 tiden for ja ti mommo och moffa och va me dom en stund fö ja va ensam hem, tråkiit.Och nu sitter jag och kållar fb och skall snart se på film och sen sova! Imorgon kanske vi far ut ti villan, villinteee. Okeeej men förlåt för ett lite konstit inlägg. Jag orkar inte läs igenom de nåmera nu. Tack å häjj!

fick bli en arkivbild eftersom jag inte kan ladda upp bilder utan bilder...

Stan

vaknade och åt frukost sen hoppade jag i dushen och fixade mej sen drog jag mamma och livia iväg till staden! Spenderade hela dagen där..det har varit en bra dag !
hittade mer än vad jag trodde !(Y)...två T-shortor,en topp/tunika/klänning??(hahh),ett byxpar,en väska,spännen och ett par mjukis shorts. Lägger upp bilder senare om jag årkar !


snapstrip

halihalå ganska så länge sen eller va tycker ni. dom senaste dagarna har ja bara levt livet. laddade ner snapstrip ikväll så jag ha suttit å tagit ego foton nu haha kul liv. imårgon har jag fotbolls match hoppas vi vinner. kommer no antagligen inte skriva nåt på flera dagar nu men vi kan ju allti hoppas på att jag skriver nått inöägg då och då. :) nu skall ni få lite rolit så ja laddar upp bilder som jag tagit på snapstrip. YEEH






Gubben lådan

har inte bloggat på länge javet men har inte årkat ! idag var jag till mommo och förtjänade 25e yey haha
och sen hoppade jag i duschen för att jag skulle åka till ellinor men det skulle bli så sent innan jag skulle fått någon skjuss så det blev inget med det ! imr Troor jag att mamma jag och lina åker en sväng in till stan och shoppar liite ! ikväll händer nog inget som vanligt ..sitter vel hemma här och myyser framför sex and the city ♥
ha de gött ...fårse när jag bloggar nästa gång !





you and i...

Fotade lite idag. På lite allt möjligt inomhus :D hihi. Har redigerat en del av dem nu så ja tänkt ladda upp ett par :P

Blev nog ganska så nöjd med vissa av dem. Skall beställa hem lite bilder från ifolor idag också, från Juni.


bloggtårkaa

hej länge sen sist årkar tyvärr inte skriva vad jag har jort dom senaste dagarna men jag har ju mest varit med mina vänner. idag är det dålit väder vet inte riktit vad jag skall jöra kanske så skall jag baka nått med syrran om hon vill. :) nu skall jag titta på filmen :  you again. hoppas den är braa. vet inte om jag kommer skriva så mycke nu dom här dagarna som kommer för jag årkar inte och så har jag ju annat för mej än att sitta och blogga. har ingen passlig bild så ni får nöjja er med ett bildlöstinlägg.
puss och kram♥